WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD D Coupé 1.7 S 83PK
Bouwjaar 01-1972 - 02-1975

ABS sensoren OPEL REKORD D Coupé 1.7 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD D Coupé 1.7 S

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

ABS-sensoren in het wiellager

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD D Coupé

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI StabilisatorstangenMITSUBISHI RemschijvenDAF Remklauwen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

NULL