100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD C 1.7 S 75PK
Bouwjaar 08-1966 - 12-1971

ABS sensoren OPEL REKORD C 1.7 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD C 1.7 S

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemslangenJAGUAR RemtrommelsBEDFORD Wiellagers. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD C

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.