100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD C 1.7 60PK
Bouwjaar 08-1966 - 12-1971

ABS sensoren OPEL REKORD C 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Elke OPEL REKORD C 1.7 heeft een eigen VIN-nummer. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD C

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.