100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD C 1.5 60PK
Bouwjaar 02-1968 - 12-1971

ABS sensoren OPEL REKORD C 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Elke OPEL REKORD C 1.5 heeft een eigen VIN-nummer. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD C

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemtrommelsHONDA SpoorstangISUZU Remschijven. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.