WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD C Stationwagen 1.7 60PK
Bouwjaar 08-1966 - 12-1971

ABS sensoren OPEL REKORD C Stationwagen 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD C Stationwagen 1.7

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD C Stationwagen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI StabilisatorstangenTOYOTA DraagarmenCITROEN Remklauwen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.