100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD C Stationwagen 1.5 60PK
Bouwjaar 02-1968 - 12-1971

ABS sensoren OPEL REKORD C Stationwagen 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD C Stationwagen 1.5

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL REKORD C Stationwagen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER FuseekogelsLEXUS SpoorstangMG Remklauwen.