WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD C Coupé 1.9 Sprint 106PK
Bouwjaar 08-1967 - 12-1971

ABS sensoren OPEL REKORD C Coupé 1.9 Sprint

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL REKORD C Coupé 1.9 Sprint.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD C Coupé

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.