100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD C Coupé 1.7 S 75PK
Bouwjaar 08-1966 - 12-1971

ABS sensoren OPEL REKORD C Coupé 1.7 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD C Coupé 1.7 S

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL REKORD C Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.