WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD B 1.9 75PK
Bouwjaar 09.1965 - 08.1966

ABS sensoren OPEL REKORD B 1.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD B 1.9

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD B

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.