WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD A 1.7 60PK
Bouwjaar 03.1963 - 08.1965

ABS sensoren OPEL REKORD A 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD A 1.7

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD A

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA ABS sensorenLADA DraagarmenCHEVROLET Wiellagers.