WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD A 1.7 75PK
Bouwjaar 04.1964 - 08.1965

ABS sensoren OPEL REKORD A 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD A 1.7

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL REKORD A past.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.