100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A 3.0 156PK
Bouwjaar 03-1987 - 12-1987

ABS sensoren OPEL OMEGA A 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL OMEGA A 3.0

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemblokkenMINI FuseekogelsMAZDA Remschijven. Elke OPEL OMEGA A heeft een eigen VIN-nummer.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.