WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A 3.0 24V 204PK
Bouwjaar 09-1989 - 03-1994

ABS sensoren OPEL OMEGA A 3.0 24V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL OMEGA A 3.0 24V

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO StabilisatorstangenBEDFORD RemtrommelsRENAULT Remschoenen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL OMEGA A

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.