WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A 2.4 i 125PK
Bouwjaar 09-1988 - 03-1994

ABS sensoren OPEL OMEGA A 2.4 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL OMEGA A 2.4 i

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Textar, Brembo, ABS, Lucas, Rofren, Bosch, TRW, Bendix, Jurid en Zimmermann Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

ABS-sensoren in het wiellager

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL OMEGA A komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO FuseekogelsSUBARU ABS sensorenKIA Remklauwen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

NULL