WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A 1.8 115PK
Bouwjaar 09-1986 - 03-1994

ABS sensoren OPEL OMEGA A 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI StabilisatorstangenDAIHATSU RemblokkenDACIA Remschoenen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de OPEL OMEGA A 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL OMEGA A

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.