100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A Stationwagen 3.0 Cat 177PK
Bouwjaar 03-1987 - 03-1994

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen 3.0 Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL OMEGA A Stationwagen 3.0 Cat

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL OMEGA A Stationwagen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA StabilisatorstangenFORD RemslangenFIAT Fuseekogels. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.