WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A Stationwagen 2.3 TD Interc. 100PK
Bouwjaar 09-1988 - 03-1994

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen 2.3 TD Interc.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL OMEGA A Stationwagen 2.3 TD Interc.

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Elke OPEL OMEGA A Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemblokkenVW VOLKSWAGEN RemcilindersLAND ROVER Draagarmen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.