100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A Stationwagen 2.3 TD 90PK
Bouwjaar 09-1986 - 08-1988

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen 2.3 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL OMEGA A Stationwagen 2.3 TD

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL OMEGA A Stationwagen past.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, ATE, Bendix, Bosch, Rofren, Jurid, Pagid, ABS, Brembo en Zimmermann Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.