100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A Stationwagen 2.3 D 73PK
Bouwjaar 09-1986 - 03-1994

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen 2.3 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL OMEGA A Stationwagen 2.3 D

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL OMEGA A Stationwagen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI FuseekogelsSSANGYONG RemklauwenHYUNDAI ABS sensoren. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS-sensoren in het wiellager

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.