WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A Stationwagen 2.0 i 115PK
Bouwjaar 09-1986 - 04-1994

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen 2.0 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL OMEGA A Stationwagen 2.0 i

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemschoenenDAIHATSU StabilisatorstangenBEDFORD Spoorstang. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL OMEGA A Stationwagen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

NULL