100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A Stationwagen 1.8 S 90PK
Bouwjaar 09-1986 - 03-1994

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen 1.8 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL OMEGA A Stationwagen 1.8 S

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL OMEGA A Stationwagen past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS ABS sensorenDAF HandremkabelsALFA ROMEO Remschoenen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.