100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A Stationwagen 1.8 N 82PK
Bouwjaar 09-1986 - 08-1987

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen 1.8 N

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL OMEGA A Stationwagen 1.8 N

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL OMEGA A Stationwagen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemklauwenDACIA HandremkabelsDAEWOO ABS sensoren. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.