WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A Stationwagen 1.8 115PK
Bouwjaar 09-1986 - 03-1994

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL OMEGA A Stationwagen 1.8

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO RemschijvenSEAT RemtrommelsSUBARU Spoorstang. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS sensor kopen voor uw OPEL OMEGA A Stationwagen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.