WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B CC 2.0 S 100PK
Bouwjaar 08-1977 - 08-1984

ABS sensoren OPEL MANTA B CC 2.0 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL MANTA B CC 2.0 S

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL MANTA B CC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemblokkenDODGE RemklauwenSAAB Remtrommels.