100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B CC 2.0 90PK
Bouwjaar 08-1977 - 12-1980

ABS sensoren OPEL MANTA B CC 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL MANTA B CC 2.0 komen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw OPEL MANTA B CC

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP FuseekogelsMG HandremkabelsSAAB Remtrommels. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.