WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B CC 1.9 S 90PK
Bouwjaar 09-1975 - 12-1980

ABS sensoren OPEL MANTA B CC (53_, 55_) 1.9 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Lucas, Pagid, Jurid, Rofren, ABS, ATE, Zimmermann, TRW, Bendix en Brembo Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Een defect ABS-sensor herkennen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, MisterCash, iDeal en AfterPay

ABS-sensor op uw OPEL MANTA B CC (53_, 55_) 1.9 S uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL MANTA B CC (53_, 55_) past. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.