WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B CC 1.9 N 75PK
Bouwjaar 08-1976 - 12-1981

ABS sensoren OPEL MANTA B CC 1.9 N

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL MANTA B CC 1.9 N komen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL MANTA B CC

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe veren. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.