WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B CC 1.8 S 90PK
Bouwjaar 07-1982 - 08-1987

ABS sensoren OPEL MANTA B CC 1.8 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL MANTA B CC 1.8 S

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS sensor kopen voor uw OPEL MANTA B CC

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.