100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B CC 1.6 75PK
Bouwjaar 08-1977 - 07-1981

ABS sensoren OPEL MANTA B CC 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL MANTA B CC 1.6

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL MANTA B CC

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.