WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B CC 1.2 S 60PK
Bouwjaar 09-1975 - 02-1979

ABS sensoren OPEL MANTA B CC (53_, 55_) 1.2 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL MANTA B CC (53_, 55_) 1.2 S komen.

ABS-sensor op uw OPEL MANTA B CC (53_, 55_) uitlezen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.