WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B 2.0 E 110PK
Bouwjaar 08-1977 - 08-1988

ABS sensoren OPEL MANTA B 2.0 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL MANTA B 2.0 E

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI WielnavenLEXUS RemslangenJAGUAR Stabilisatorstangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL MANTA B

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.