WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B 1.9 N 75PK
Bouwjaar 08-1976 - 12-1981

ABS sensoren OPEL MANTA B 1.9 N

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL MANTA B 1.9 N

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL MANTA B past. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.