WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B 1.9 E 105PK
Bouwjaar 09-1975 - 08-1977

ABS sensoren OPEL MANTA B 1.9 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL MANTA B 1.9 E

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensoren in het wiellager

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL MANTA B, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.