WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B 1.8 S 90PK
Bouwjaar 07-1982 - 08-1987

ABS sensoren OPEL MANTA B 1.8 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL MANTA B 1.8 S

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw OPEL MANTA B

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemtrommelsMINI RemslangenTOYOTA ABS sensoren. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.