100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA B 1.3 N 60PK
Bouwjaar 03-1979 - 12-1980

ABS sensoren OPEL MANTA B 1.3 N

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL MANTA B 1.3 N

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL MANTA B past. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, ATE, Pagid, Zimmermann en ABS

ABS sensor kopen voor uw OPEL

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.