WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA A 1.9 S 88PK
Bouwjaar 09-1970 - 08-1975

ABS sensoren OPEL MANTA A 1.9 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL MANTA A 1.9 S

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL MANTA A. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.