WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MANTA A 1.9 GT/E 105PK
Bouwjaar 02-1974 - 08-1975

ABS sensoren OPEL MANTA A 1.9 GT/E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL MANTA A 1.9 GT/E

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS sensor kopen voor uw OPEL MANTA A

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER RemschijvenMINI RemblokkenCHRYSLER ABS sensoren. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

NULL