100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E 2.0 i 115PK
Bouwjaar 09-1987 - 05-1992

ABS sensoren OPEL KADETT E 2.0 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E 2.0 i

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI SpoorstangCITROEN RemklauwenDAF Draagarmen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.