100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E 1.8 i 90PK
Bouwjaar 08-1989 - 05-1992

ABS sensoren OPEL KADETT E 1.8 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E 1.8 i

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij controleren altijd bij de OPEL KADETT E dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.