WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E 1.8 i 100PK
Bouwjaar 10-1985 - 08-1986

ABS sensoren OPEL KADETT E 1.8 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E 1.8 i

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN HandremkabelsDODGE ABS sensorenVW VOLKSWAGEN Remschijven. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

NULL