100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E 1.7 D 57PK
Bouwjaar 02-1989 - 08-1991

ABS sensoren OPEL KADETT E 1.7 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E 1.7 D

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.