100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E 1.3 S 75PK
Bouwjaar 09-1984 - 08-1987

ABS sensoren OPEL KADETT E 1.3 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E 1.3 S

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.