WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Stationwagen 1.8 i 90PK
Bouwjaar 06-1985 - 08-1991

ABS sensoren OPEL KADETT E Stationwagen 1.8 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL KADETT E Stationwagen 1.8 i, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E Stationwagen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO WiellagersSMART SpoorstangMG Remschijven.

NULL