100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Stationwagen 1.7 D 57PK
Bouwjaar 02-1989 - 08-1991

ABS sensoren OPEL KADETT E Stationwagen 1.7 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E Stationwagen 1.7 D

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL KADETT E Stationwagen past.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP RemschoenenFORD RemcilindersVAUXHALL Remklauwen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Gietijzer komt minder veel voor als component.