WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Stationwagen 1.6 D 54PK
Bouwjaar 09-1984 - 01-1989

ABS sensoren OPEL KADETT E Stationwagen 1.6 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E Stationwagen 1.6 D

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Elke OPEL KADETT E Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemtrommelsKIA StuurkogelsLEXUS Remklauwen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.