WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Stationwagen 1.4 S 75PK
Bouwjaar 01-1990 - 08-1991

ABS sensoren OPEL KADETT E Stationwagen 1.4 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Stationwagen 1.4 S

Elke OPEL KADETT E Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.