WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Stationwagen 1.4 i 60PK
Bouwjaar 01-1990 - 08-1991

ABS sensoren OPEL KADETT E Stationwagen 1.4 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E Stationwagen 1.4 i

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemschoenenVAUXHALL RemschijvenVW VOLKSWAGEN Remslangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Stationwagen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.