WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Stationwagen 1.3 S 75PK
Bouwjaar 09-1984 - 08-1987

ABS sensoren OPEL KADETT E Stationwagen 1.3 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL KADETT E Stationwagen 1.3 S, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E Stationwagen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN StuurkogelsLANCIA HandremkabelsJEEP Remklauwen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.