100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Stationwagen 1.2 55PK
Bouwjaar 09-1984 - 07-1986

ABS sensoren OPEL KADETT E Stationwagen 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Stationwagen 1.2

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL KADETT E Stationwagen komen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI SpoorstangOPEL RemslangenBMW Remblokken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.