WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Hatchback 2.0 GSI 129PK
Bouwjaar 09-1986 - 08-1991

ABS sensoren OPEL KADETT E Hatchback 2.0 GSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Hatchback 2.0 GSI

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de OPEL KADETT E Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.